RAVINTOLA & CATERING 

Ravin­to­la Hopea­nie­mi juh­liin & tapah­tu­miin niin yri­tyk­sil­le kuin per­heil­le. Myös kai­ken kat­ta­vat cate­ring-pal­ve­lut.
Ravin­to­la Hopea­nie­mi on pie­ni per­hey­ri­tys. Ravin­to­loit­si­ja Mika Hans­ki per­hei­neen on aloit­ta­neet yrit­tä­ji­nä Hopea­nie­mes­sä maa­lis­kuus­sa 2018. 

Puh. +358 401 773 468
Email: ravintola@hopeaniemiresort.fi

AAMIAINEN

Päi­vit­täin klo 7:30–9:30 

Esi­merk­ki aamiais­buf­fe­tin menus­ta: 

Tuo­ret­ta mehua, kah­via ja tee­tä
Säm­py­löi­tä ja crois­sant­te­ja
Muro­ja, mys­liä, mar­me­la­dia ja hil­loa
Lun­non­jo­gurt­tia 
Melo­nia ja mui­ta hedel­miä
Kyl­mä­leik­keet ja juus­to
uunis­sa pais­tet­tua juus­to­mu­na­kas­ta
peko­nia ja nak­ke­ja 

alk. 8€ /hlö 

PÄIVÄLLISBUFFET

Tilauk­ses­ta ryh­mil­le juh­liin ja tapah­tu­miin.
Varauk­set: ravintola@hopeaniemiresort.fi

Alkaen 16.00 € / hlö

Esi­merk­ki päi­väl­lis­buf­fe­tis­ta

Paah­det­tua puna­juur­ta, ruco­laa ja vuo­hen­juus­toa
Met­sä­sie­ni­sa­laat­tia ja kru­ton­ke­ja
Kir­kas avoca­do- coles­law
Viher­sa­laat­tia, melo­nia ja sit­rus­vi­naigret­te
Mari­noi­tua kuk­ka­kaa­lia
Lei­pä ja levi­te
Savu­lo­hi- kat­ka­ra­pu­pas­ta
Yli­kyp­sää por­saan kass­le­ria ja ryy­ni­si­nap­pi­kas­ti­ke
Paah­det­tu­ja peru­noi­ta ja juu­rek­sia
Mascar­po­ne- vanil­ja­vaah­toa ja ome­na-kane­li­hil­lo­ket­ta
Kah­vi ja tee

Eri­kois­ruo­ka­va­liot huo­mioi­daan etu­kä­teen tilat­taes­sa.

 

 

KOKOUSLOUNAAT

Tilauk­ses­ta yri­tys­ten ja ryh­mien kokous­päi­vil­le.

Ravin­to­lam­me keit­tiön peri­aat­tei­ta lou­nai­den val­mis­tuk­ses­sa ovat raa­ka-ainei­den tuo­reus ja käsi­työ.
Kok­kim­me val­mis­ta­vat ruo­at saman päi­vän aika­na jot­ta ruo­kien tuo­reus ja raik­kaus säi­lyy her­kul­li­se­na.

Tar­vit­taes­sa rää­tä­löim­me kokous­pa­ke­tin toi­vei­de­si mukaan.
Varauk­set & kyse­lyt: ravintola@hopeaniemiresort.fi

Esi­merk­ki kokous­lou­naas­ta 

Alkaen 18.00 € / hlö

Pik­ke­löi­ty­jä sie­niä ja kas­vik­sia
Basi­li­ka mari­noi­tua mozza­rel­laa ja kir­sik­ka­to­maat­tia
Viher­sa­laat­tia, kesä­kur­pit­saa ja bal­sa­mico­vi­naigret­te
Paah­det­tu papri­ka­mix ja pin­jan­sie­me­niä
Sit­rus maus­tet­tua olii­via ja arti­sok­kaa
Yön yli uunis­sa hau­du­tet­tu nau­dan chuck roll, pipar­juu­ri­kas­ti­ke ja
peru­na-sipu­li­pais­tos­ta sekä tim­ja­mia
tai
Pan­ko­jau­hoil­la pane­roi­tu turs­kan­se­lä­ke ja 
sit­ruu­na­ruo­ho-tar­tar
Pan­nacot­ta ja kir­sik­ka­hil­lo­ket­ta

CATERING

Kat­ta­vat cate­ring pal­ve­lut häi­hin, yri­tys­ta­pah­tu­miin, lak­kiai­siin tai mui­hin juh­liin.
Ravin­to­loit­si­jam­me val­mis­taa ruo­at käsi­työ­nä alus­ta lop­puun itse seson­gin mukai­sia raa­ka-ainei­ta hyö­dyn­täen.
Toteu­tam­me tar­jot­ta­vat asiak­kaan toi­vei­den, tar­pei­den ja bud­je­tin mukaan.
Ker­ro meil­le roh­keas­ti aja­tuk­sis­ta­si, tilai­suu­den luon­tees­ta ja mah­dol­li­ses­ta tee­mas­ta niin jär­jes­täm­me teil­le juu­ri sel­lai­sen menu koko­nai­suu­den kuin haluat­te.
Meil­tä voi tila­ta pel­kän tar­joi­lun tai tar­vit­taes­sa myös astiat ja tar­joi­lu­hen­ki­lö­kun­nan.
Tapaam­me asiak­kaan aina hen­ki­lö­koh­tai­ses­ti tilai­suu­den suun­nit­te­lun mer­keis­sä.

Varauk­set & kyse­lyt: ravintola@hopeaniemiresort.fi

ESIMERKKI HÄÄMENUSTA

Pork­ka­na-inki­vää­ris­hot­ti
Hiil­los­tet­tua sii­kaa, maa-arti­sok­ka­kak­ku ja til­liöl­jyä
Sesam mari­noi­tu­ja jät­ti­ra­vun pyrs­tö­jä ja par­sa­sa­laat­tia
Mus­tu­tet­tua loh­ta ja korian­te­ri­kree­miä sekä yrt­ti­sa­laat­ti
Huna­ja paah­det­tua mys­ki­kur­pit­saa ja ruco­lan­ver­so­ja
Viher­vers­osa­laat­tia, rus­ka­juus­toa ja vadel­ma­vi­naigret­te
Tim­ja­mi mehus­tet­tua vasi­kan­pais­tia sekä puna­si­pu­li-päh­ki­nä­hil­lo­ket­ta
Herk­ku­tat­tiqo­uic­he
Yön yli hau­du­tet­tua karit­saa, tum­ma port­vii­ni­kas­ti­ke  ja
ros­ma­rii­nil­la maus­tet­tu peru­na­ter­rii­ni
Lime­pos­set­ti käsin­teh­dyl­lä vaah­to­kar­kil­la
Rapar­pe­ri-mai­to­suklaa­kak­ku