TILAUSMENUT

Menu­ko­ko­nai­suuk­sia jot­ka sovel­tu­vat ravin­to­las­sam­me jär­jes­tet­tä­viin juh­liin ja tapah­tu­miin kuin myös cate­ring pal­ve­lui­hin.
Rää­tä­löim­me tilai­suu­ten­ne lähes­tyes­sä juu­ri seson­gin mukai­sen menu­ko­ko­nai­suu­den toi­vei­den­ne mukai­ses­ti.
Huo­mioim­me  eri­kois­ruo­ka­va­liot etu­kä­teen ilmoi­tet­tu­na.

        Tilaus­me­nu 1       

Alkaen 26.00 € / hlö

 Cae­sar­sa­laat­ti kat­ka­ra­vuis­ta ja til­lik­ru­ton­ke­ja

 Paah­det­tua mys­ki­kur­pit­saa, ruco­laa ja vuo­hen­juus­toa

 Yrt­ti mari­noi­tua paah­to­fi­lee­tä ja maa­lais-sie­ni­sa­laat­tia

 Nei­don­sa­laat­tia, can­ta­lou­pe­me­lo­nia ja vadel­ma­vi­naigret­te

 Rus­tica lei­pää ja levi­te

 Hiil­los­tet­tua loh­ta, lime­kree­miä ja peru­na-fen­ko­li­pais­tos­ta

 Talon suklaa­kak­kua, mar­ja­kom­pot­tia ja vanil­ja­vaah­toa

           Tilaus­me­nu 2           

 Alkaen 38.00 € / hlö

Talon omaa sinap­pi- ja tomaat­ti­sil­liä sekä suu­ta­rin loh­ta

Ruo­ho­si­pu­li-voi­pe­ru­noi­ta

Savusii­ka­ril­let­te ja maa­lah­den kru­ton­ke­ja

Til­li graa­vat­tua loh­ta ja van­han­ajan sinap­pi­kas­ti­ke sekä

pik­ke­löi­ty­jä kas­vik­sia

Lin­nun­mak­sa­pa­tee­ta ja hil­lot­tua puna­si­pu­lia

Perin­teis­tä sie­ni­sa­laat­tia ja rape­aa ilma­kink­kua

Väs­ter­bot­ten juus­to-pinaat­ti­pii­ras­ta

Viherversosalaattia,retiisiä sekä appel­sii­ni­vi­naigret­te

Maa­lais- ja sie­men­lei­pää sekä levi­te

Mar­mo­ri­hä­rän paah­to­fi­lee­tä ( kok­ki leik­kaa pöy­däs­sä ),

paah­det­tua peru­na-juu­res särää ja tum­maa puna­vii­ni­kas­ti­ket­ta

Man­sik­ka- tuo­re­juus­to­kak­ku

Tilaus­me­nu 3  

 Alkaen 45.00 € / hlö

Pinaat­ti- tuo­re­kurk­ku shot­ti

Fen­ko­li hiil­los­tet­tua loh­ta, pik­ke­löi­tyä kurk­kua ja til­li­kree­mi

Kat­ka­ra­pu-kevät­par­sa­sa­laat­ti ja lime­ai­o­lia

Kor­va­sie­ni­tar­ta­let­ti

Min­tul­la maus­tet­tua melo­ni­sa­laat­tia ja

paah­det­tua hal­lou­mia

Maa­lais­ka­na pastra­mia ja maa-arti­sok­ka­sa­laat­tia

Viher­vers­osa­laat­tia, soke­ri­her­nei­tä sekä

paah­det­tu­ja pin­jan­sie­me­niä ja vadel­ma­vi­naigret­te

Lei­pä­va­li­koi­ma ja kir­nu­voi­ta

Gril­lat­tu flank steak, romesco­sal­sa ja

paah­det­tu­ja kau­den kas­vik­sia

Rapar­pe­ri- mascar­po­ne triffle